Sponsored Advertiser

Translate to Your Language

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

Monday, November 1, 2010

Review : My Fair Lady 2009

Baru sahaja selesai tengok cerita My Fair Lady(korean)...Kalau korang nak tahu, cerita ni remake dari siri Yamatonadeshiko (Jepun,2000)..Playful kiss pun remake dari anime itazura na kiss...Ending cerita ni agak biasa sahaja bagi aku..Tapi apa yang aku suka, cerita ni pasal orang kaya jatuh cinta ngan orang miskin...Heronya agak berumur je, macam kurang sikit la...Rasanya cerita ni ada keluar kat tv je sebelum ni, betul ke??MyEm0.Com



Aku tertarik je bila tengok pelakon korea ni minum, lepak2 kat Rotiboy korea...Mungkin korang dah lame tahu kut, tapi aku baru je tahu rotiboy ni famous di korea..Kat malaysia pun ade, aku penah rasa sekali je roti ni...Best gak...Cawangan selain malaysia, adalah di korea, indonesia, dan thailand...Ape pun ,tengok la pic bawah ni...
MyEm0.Com


 tengok logo pada cawan ppuan tu pegang...same tak dengan bawah ni...
 Pic dr pawiblog.com

Makcik dalam cite ni cakap ' This is Good'..

Sila rujuk www.rotiboy.com untuk tahu tentang pemilik dan cerita di sebalik rotiboy ni...Menarik..

Aku tak tahu yang mane satu aku review ni..haha..Dua-dua la kut..Layan je la...MyEm0.Com

Ehem, Rasa macam nak makan kat rotiboy plak...Esok la nak makan kat Rotiboy east coast mall, kuantan..hehe..Sluurppp
MyEm0.Com
http://tinyurl.com/affiliatenew

5 comments:

molmolla said...

siwon siwonnnnnnn!! :D
eh ke aku salah cerita? hahaha~

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

salah2....haha...cite lain ni...
seo jibsa saranghae...br btl..hehe

apik pehe said...

wahhh adib..ko layan gak ker citer korea?

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

aku layan je korea..kalau boring aku layan anime jepun...

Cik Mude CK said...

nk jugak~ nape lmbt sgt ler downloader kt kk3 ni...agh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...