Sponsored Advertiser

Translate to Your Language

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

Thursday, November 25, 2010

[mesti tengok] Koleksi Gambar Safety First yang Lawak

Dah lame aku nak cari gambar2 tentang safety first kat construction ni..akhirnya jumpa gak... Aku sangat suka gambar safety first ni...kali pertama aku tengok masa dengar ceramah untuk subjek OSHA dan Seminar in Civil engineering..memang la ngantuk, tapi bila tunjuk gambar2 camni..baru la tak bosan sangat..haha...Jom tengok gambar ni


















































































semua yang mereka buat ni memang high risk la...silap sikit je konfem cedera/mati..huhu....


http://tinyurl.com/affiliatenew

2 comments:

cik helena said...

banyak gila!

Cik Mude CK said...

ni bukn nk ancam nyawa je..huhu xtakot dah dorg ni buat keje2 high risk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...