Sponsored Advertiser

Translate to Your Language

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

Wednesday, November 24, 2010

Cerita korea yang Best

Exam sudah habis selama 2 minggu..Alhamdulillah, boleh la melayan cerita korea lagi..Apa lagi ye cite korea yang best?aku tercari2 cerita yang best untuk download..file sharing di UMP juga dah tutup sebab ramai student balik...hehe...bosan la camni kalau duduk rumah je...Hmmm,kalau jepun, aku lebih minat anime...
Kalau ada cadangan untuk cerita korea, bagitau la ye..tengkiu...^_^

p/s : Aku suka drama korea...


http://tinyurl.com/affiliatenew

8 comments:

Eliyana said...

Yana suka jugak!...Lee Min Ho yg sangat hensem!

p/s: tengok Lee Min Ho dalam run macarel run, Cha Gong Chan!!

Iskandar Shah said...

tgk my girlfriend is gumiho ngn playful kiss ok..
gerenti x menyesal tgk.. hehehe!

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

my girlfriend is gumiho tu dah tnegok,tapi yang playfull kiss tu tengok anime dari jepun je..dah tengok episode 1 cite tu,tapi macam same je dalam anime...huhuhu

tengkiu bagi cadangan

luvly mya said...

personal test best. ada lee min ho gak. HAHAHAHA

SyAmSuL AnUaR said...

Ade juga yg minat cite korea.. Blh lyn gk cite korea..

PeTuA AuTa

MOHD ZAKI said...

anime ape minat?...

BUDAK NAKAI said...

tgk la cite Oh,my lady!
Siwon Super Junior blakon..
Dr.Champ pun okey=)

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

waa, banyak juga yang best ye..huhu...tengkiu sbb bg suggestion tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...