Sponsored Advertiser

Translate to Your Language

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

Monday, October 25, 2010

Review : My Girlfriend is Gumiho


Bagi peminat cerita korea, mesti tahu tentang drama My Girlfriend is Gumiho atau My Girlfriend is Nine Tails Fox ni..Cerita ni dikeluarkan pada tahun 2010 dan yang pasti ianya mula disiarkan pada 2010-Aug-11 sehingga 2010-Sep-30...Bagi aku, cerita ini agak menarik selepas sekian lama aku tinggalkan cerita korea ni...Banyak aksi lawak, dan percintaan mereka yang penuh dugaan dan halangan..Tambahan plak, jalan cerita ni tidak terlalu bosan berbanding cerita korea lain yang banyak serius...Rating aku boleh bagi cerita ni, 4.5/5...Mana-mana cerita pun belum tentu perfect lagi termasuklah cerita ini...Contohnya, Scene waktu hujan tu nampak agak x logik sebab hujan lebat tapi baju hero dan heroin tak basah...
Tapi, keseluruhannya, cerita ni wajib ditonton oleh semua orang... Nak tahu lebih lanjut, click readmore untuk baca sinopsis...











 Download My Girlfriend is Gumiho OST : http://www.mediafire.com/?21ncg3bd7y24eyq



http://tinyurl.com/affiliatenew

6 comments:

tengkorakemas said...

bro, cite korea mana yg serius contohnya?

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

ade cite tu...lupe dah tjuk dia...jenuh nak abiskan episode cite tu

eykameow said...

ee nak tengok lahhhh!

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

tengok la..cite ni best...tp ade yg kurang jelas, contohnya mcm latar belakang gumiho tu x diceritakan lebih lanjut...

NAJ HEBAT said...

mengapakah?

balak aku kat ump tu pon tgk citer ni..

tak paham..

Eliyana said...

best citer ni...Mi-ho sangat chomel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...