Sponsored Advertiser

Translate to Your Language

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

Saturday, October 23, 2010

Islamic Fashion Festival menghina ISLAM

Islamic Fashion Festival (IFF) yang berlangsung di monaco baru-baru ini mencetuskan kontroversi kerana beberapa model yang berpakaian tidak menutup aurat dan menghina Islam...kalau dilihat dalam facebook pun ade group Rosmah sila minta maaf kepada umat Islam...kepada pihak penganjur, sila ambil perhatian tentang festival ni dengan lebih detail...Kalau nak menunjukkan budaya Islam, jangan la sambil lewa aja sehinggakan fesyen begini dibiarkan diperaga...Baik buang je perkataan Islamic tu, biar jadi Fashion Festival aje...

 Click readmore utk lihat gambar lain2...

 
Pemakaian sebegini yang separuh telanjang menjatuhkan martabat ISLAM...Identiti ISLAM tercemar seandainya perkara ini dibiarkan sahaja...






Pada bahagian baju peragawati tersebut, ada corak tulisan muhammad secara terbalik...ini secara terang dah menghina Islam..ditambah lagi dengan pakaian mereka yang tidak menutup aurat..


Aku tak dapat pegi perhimpunan membantah IFF di kuantan pada hari jumaat...
so, ni je la cara aku berjihad... memberi kesedaran/menyampaikan kepada orang ramai melalui blog aku ni...



http://tinyurl.com/affiliatenew

4 comments:

Syafrizal said...

Salam. Memang kurang ajar dan menghina Islam secara terang-terangan. Rosmah memang kurang ajar.

Cik Mude CK said...

xfaham dengan pemahaman Rosmah tentg FESYEN ISLAM.

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

kadang2 isteri pemimpin ni kne dijaga..mengalahkan menteri plak dia wat keje...slalunye cmtu la,mentang2 laki dia ade jawatan, dia brani la wat hal..

rionix said...

bersepah2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...