Sponsored Advertiser

Translate to Your Language

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

Tuesday, September 29, 2009

hari kedua aku x tido = mabuk angin dah...

jam semasa aku menulis ni ialah 5.04 pagi 30 september 2009 di bilik mpp...sorang plak tu(tapi sempat tulis blog..hahaha)...hari kedua expoconvo berlangsung...perghhh..pecah rekod beb...2 hari tak tido.. kalah wat asignment ngan project...hmm, nak tido pun, tak boleh sebab selalu je ade orang call...ades...xpe..hope ape aku buat kali ni berbaloi...aku wat pe x tido??mesti la aku wat keje expoconvo....

jumlah peniaga x mencukupi..lopong je kat kawasan exponiaga...sedey btol la...so, aku cari lagi peniaga..kul 12 malam pun aku kaco calon2 peniaga baru..kesian dorg..hmm...tp kesian gak aku..cmne nak jawab nnti klu kanopi tu kosong..ades....

4.30 pagi tadi ada lawat tapak exponiaga...mmg contractor tu dah pasang abis dah lampu,kipas, plug ngan letrik..alhamdulillah..lega btol..klu x mesti kene dengar ayamas tu membebel lagi....hish, demand tinggi btol la...rasanye malam esok x tido jugak kut...perut dah masuk angin, kepala dah masuk angin gak...nak pikir pun dah macam hanyut dah...huhu..redha je la

gambo kucing ni saje je letak..nampak cambest plak...hoho..sebab aku ske kucing..mmeooowww












4 comments:

EatUrMusicX said...

ish.. jgn busy2 sngt.. huhu

mujahidah solehah said...

salam..
tahniah kerana still meneruskan perjuangan mnulis blog...
tp dharap dark kurosaki..myampai maklumat yg lbih bermafaat utk d kongsi pembaca di blog dark kurosaki..
klu bleh biarlah kita saling meng'islah sesama kita...n saling mndkatkan dri pd al-quran n sunnah.
wallahualam...
teruskan perjuangan anda mnjd penulis blog!!!good luck..^.^

umeera^^ said...

aha..kucing tu yg buat sy xtdo mlm kang~cun sgt
nk sekor..yg white tu..

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

kepada mujahidah solehah:

terima kasih dengan komen itu...saya akan letak artikel ilmiah nanti...tapi bukan didalam blog ini...ini blog peribadi saya...so, insyaAllah akan lahir lagi blog saya yang baru...terima kasih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...