Sponsored Advertiser

Translate to Your Language

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

Thursday, September 17, 2009

Fesyen tudung yang menarik untuk anda (2)

kali ni pasal Tudung Pashmina Liyana..aku tak tahu la lawo ke tak tudung ni bagi korang.. tapi bagi aku, memang lawo..so, pakai la tudung yang sebetul-betulnya ye...

Tudung Pashmina Liyana ni macam same nama je dengan Tudung Pashmina Sabrina tapi mungkin bezanya cuma nama ujung kut..sabrina tu nama model yang gayakan tudung ni...liyana ni pun mesti same punye...erm.. jadi ape beza Tudung Pashmina Liyana dan Tudung Pashmina Sabrina ni?cube tengok..aku copy je dari blog http://maxazaria.blogspot.com ni..haha..tak pandai nak translate.

Pashmina Sabrina's awning is made of thin sponge.
Pashmina Liyana's awning is hard like Tudung Ekin.
Liyana's awning is smaller (in width) than Sabrina's. Refer neasurement for Head (A) and Head (B) for Liyana's Collection.

check out ye tudung ni..


klik untuk besarkan

p/s : nak beli tudung ni??contact la blog ni..aku pun amik artikel ni dari blog dorang gak..huhu

mau tudung fesyen lain?? layari website ni..http://www.fesyenmuslim.com.. ade lagi fesyen tudung lawo..hoho..

[promote tudung je aku ni..haha]

2 comments:

umeera^^ said...

hurm.. cume tudung mcm ni bukan sume org sesuai nk pakai.. ade org pakai lawa, ade org pakai dah serupa mcm minah indon..tp kalau sy, tudung ekin tu lebey selesa dr sponge..sebab bile pakai sponge ni rase mcm asik kedepan je tudung tu~ nway knape xcited sgt nk post psl tudung ni? nk tgk member2 pakai tudung yg betul ke @ nk m'p' betulkn someone special?

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

haha...sbnrnye nak betulkn sume pmpuan...huhu..byk sgt pkai x betul...hmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...