Sponsored Advertiser

Translate to Your Language

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic

Thursday, December 2, 2010

Kereta Terbaru Proton

 Gambar ni aku ambil dari seorang rakan dalam facebook aku.. Semasa exhibition Kuala Lumpur International Motor Show 2010. 


detail pasal gambar ni aku tak pasti la sebab aku malas nak cari maklumat lain..haha..
tengok je la ye gambar ni..not bad kereta proton yang ada dekat exhibition ni.



Proton Kasturi (Proton saga tukar muka depan je)

 Proton Lekir concept(first model super car kut)

 Proton Lekiu concept (SUV pertama)

Proton Tuah (Replacement untuk Proton persona 'kut')

 Ni je serba sedikit yang aku tahu..huhu




http://tinyurl.com/affiliatenew

2 comments:

Cik Mude CK said...

lau xsilap td cm terdengar nk combine proton perodua or sumting like dat kan? trust malaysian brands!

!.~@Dark Kurosaki@~.! said...

yg perodua ngan proton tu...najib yang usulkan...untuk majukan industri motor negara kut..tu yg ada wat laporan kajian tu...skang ni laporan tu dah diserahkan kat najib utk dipertimbangkan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...